JASSEN ONLINE BESTELLEN

Privé-afspraak mogelijk
Dameskleding én -accessoires
Verkoop geurkaarsen
Wenst u graag meer informatie over onze producten?

Wil je graag een aantal nieuwe jassen online bestellen? Wij bij Drezza hebben een aantal leuke jassen op onze webshop staan die jou gaan verwarmen op de koudere momenten. Of je nu op zoek bent naar een dun jasje voor de frisse zomeravonden of net een dikke jas voor die koude winterdagen: wij hebben voor ieders wat wil.

Bekijk ons volledig assortiment in onze online winkel!

Fleurige en chique jassen online bestellen

In onze webshop of onze kledingwinkel in Retie hebben wij een ruim assortiment aan jassen. Wij hebben onder andere jassen in een hippe grasgroene kleur of een klassieke blazers met een toffe print, die je online kan bestellen. Ze vallen allemaal te combineren met andere stuks tussen onze dameskleding: een kort jasje voor op shorts of een dikkere jas voor op je dikke truien. Combineer ze ook met één van onze leuke accessoires.

Vul vandaag nog je hele kleerkast met onze leuke jassen en bestel ze

Heb jij in onze winkel in Retie een aantal leuke jassen gevonden die je online wil bestellen? Leg ze vandaag nog in je winkelmandje en heb ze binnen een aantal dagen in huis. Als je nog vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen door te e-mailen naar info@drezza.be of een berichtje te sturen via WhatsApp naar 0494/28.39.28. Wil je echt niets nieuw missen, dan kan je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.