Fashionblog april 2023

Fashionblog april 2023:

Lieve fashion lovers,

Het is bijna zover! Op 30 april 2023 organiseer ik een lentemarkt in de tuin van mijn winkel. Een gezellige dag vol fashion, lekkernijen en gezelligheid. Ik kan niet wachten om jullie te verwelkomen en mijn nieuwste collectie te tonen.

en ja hoor, zelfs HLN heetf het opgepikt en is zo dienstbaar en vriendelijk geweest om het te publiceren. Dikke bedankt hiervoor!

https://www.hln.be/retie/lentemarkt-strijkt-zondag-neer-in-tuinen-van-drezza~a09d3a5d/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F


De lente is aangebroken en dat betekent nieuwe kleding, nieuwe trends en nieuwe kleuren. Tijdens de lentemarkt zal ik mijn nieuwste collectie tonen, met de laatste trends en must-haves voor dit seizoen. Denk aan lichte stoffen, vrolijke prints en zachte pasteltinten. Deze collectie is perfect voor de lente en zal zeker een frisse wind in je garderobe brengen.

Naast mijn collectie zal er ook een selectie van lokale ondernemers aanwezig zijn op de markt. Van handgemaakte sieraden tot ambachtelijke lekkernijen, er is voor ieder wat wils. Je kunt heerlijk rondstruinen tussen de kraampjes terwijl je geniet van een drankje en een hapje.

Dus als je nog op zoek bent naar dat ene item om je garderobe compleet te maken, is dit het perfecte moment om langs te komen.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie allemaal te zien op 30 april 2023 in de tuin van mijn winkel. De lentemarkt belooft een geweldige dag te worden vol fashion, gezelligheid en lokale ondernemers. Mis het niet! 

Liefs,

Sandra