FM Parfums 438 - 50 ml - geïnspireerd op Giorgio Armani - Aarmani Code Cashmere

Laat je betoveren door de weelderige geur van ons orientaalse damesparfum. Dit parfum neemt je mee op een sensuele reis vol mysterie en verfijning, waarbij elke sprankelende toets je zintuigen betovert en je onderdompelt in een wereld van onweerstaanbare schoonheid.

De topnoten van oranjebloesem en Arabische jasmijn (Sambac) openen de geur met een betoverende bloemige explosie. Ze brengen een aura van verleiding en romantiek, waardoor je direct wordt meegesleept in een sensuele droom.

In het hart van het parfum vind je een harmonieus samenspel van amandelmelk, heliotroop (vanillebloem) en iris. Deze hartnoten voegen een vleugje zachtheid en verfijning toe aan de compositie, waardoor de geur een warme en omhullende kwaliteit krijgt. Ze laten je onderdompelen in een bad van zoete verlangens.

Terwijl de geur zich ontwikkelt, onthullen de basisnoten van suède, leer, wierook en patchouli zichzelf. Deze basisnoten geven het parfum een diepe en intrigerende dimensie, waardoor het een blijvende indruk achterlaat. Ze omhullen je met een mysterieuze en sensuele sluier, die je zelfverzekerdieid en charisma versterkt.

Dit orientaalse damesparfum is gemaakt voor de vrouw die haar eigen schoonheid durft te omarmen en haar innerlijke kracht wil uitstralen. Met elke sprankelende toets van deze geur zul je jezelf betoveren en anderen in verrukking brengen.

Ervaar de magie van dit orientaalse parfum en omhul jezelf met de geur die je verlangens tot leven brengt. Bestel nu en ontdek de kracht van je eigen sensualiteit en mysterie.

28,50 €