FM Parfums 446 - 50 ml - geïnspireerd op Givenchy - L'interdit

Ontdek de grenzeloze verleiding en rebelse charme van ons orientaalse damesparfum. Dit betoverende parfum omhult je met een aura van sensualiteit en geeft je de vrijheid om je ware zelf uit te drukken.

De topnoten van bergamot, appel, hyacint en petitgrain openen de geur met een levendige en frisse explosie. Ze brengen een speelse energie en een vleugje fruitige zoetheid met zich mee, waardoor je zintuigen worden geprikkeld.

In het hart van het parfum vind je een bloemrijk boeket van oranjebloesem, jasmijn, tuberose en roos. Deze hartnoten stralen pure vrouwelijkheid uit en betoveren met hun sensuele en betoverende aroma's. Ze laten je rebellie en verleiding samenkomen.

Terwijl de geur zich ontwikkelt, onthullen de basisnoten van cederhout, vanille, musk, kasjmierhout, droge amber en heliotroop zichzelf. Deze basisnoten voegen een diepe en mysterieuze dimensie toe aan het parfum, waardoor het een langdurige indruk achterlaat.

Dit orientaalse damesparfum is gemaakt voor de vrije geesten, degenen die hun eigen regels bepalen en hun sensualiteit omarmen. Met elke sprankelende toets van deze geur laat je een blijvende indruk achter en straal je zelfverzekerdheid uit.

Ervaar de betovering van dit sensuele en rebelse parfum en omhul jezelf met de geur die je uitnodigt om je ware zelf te uiten. Bestel nu en ontdek de kracht van vrijheid en verleiding die in jou schuilt.


28,50 €