FM Parfums 489 - 50 ml - geïnspireerd op Thierry Mugler - Alien

Duik in de betoverende wereld van onze damesgeur, een meesterwerk dat de krachtige harmonie van bloemige amber in zich draagt. Laat jezelf omhullen door de magie van deze geur, die je zintuigen prikkelt en een onuitwisbare indruk achterlaat.

De topnoten van sambac jasmijn openen de geur met hun bedwelmende en betoverende bloemige aroma. Ze brengen een gevoel van verfijning en elegantie naar voren, waardoor je omringd wordt door een aura van betovering.

In het hart van de geur ontvouwt zich het rijke en warme cashmeranhout. Deze hartnoten voegen een vleugje mysterie toe aan de compositie en creëren een gevoel van comfort en geborgenheid. Je wordt omhuld door de intrigerende nuances van het hout, die je laten stralen met zelfverzekerdheid.

De basisnoot van witte amber zorgt voor een verfijnde en sensuele afwerking. Deze nobele noot omhult je als een kostbaar sieraad en geeft het parfum een onvergetelijke diepte en warmte. Het laat een blijvende indruk achter op iedereen die jouw geurige spoor volgt.

Deze damesgeur in de Floral Amber-geurfamilie is een eerbetoon aan de moderne vrouw, die haar unieke schoonheid en kracht wil benadrukken. Met elke sprankelende toets van deze geur straal je verfijning en zelfverzekerdheid uit.

28,50 €