FM Parfums 852 - 50 ml - geïnspireerd op Paco Rabanne - Olympéa Solar

Verlies jezelf in de betoverende wereld van sensueel verblindende bloemen met ons floraal parfum. Dit geurige meesterwerk belichaamt de essentie van verleiding en prikkelt al je zintuigen met zijn weelderige samenstelling.

De topnoten van sappige peer, sprankelende mandarijn en de romige geur van hazelnoot openen de deuren naar een oase van sensualiteit. Ze omarmen je met een verleidelijke energie en zorgen voor een onmiddellijke aantrekkingskracht die de zintuigen prikkelt.

In het hart van deze geur ontvouwt zich een weelderig boeket van oranjebloesem, verse bloemen en de warmte van zonoten. Deze bloemige harmonie betovert de ziel en omhult je met een aura van delicate schoonheid. Je wordt omringd door een sensuele en betoverende geur die anderen in vervoering brengt.

Terwijl het parfum zich ontwikkelt, onthullen de basisnoten van mos, vanille en heliotroop zichzelf. Ze voegen een vleugje mysterie en diepte toe aan de compositie, waardoor het parfum een onweerstaanbare sensualiteit krijgt die lang blijft hangen.

Dit floraal parfum is gemaakt voor degenen die zich willen onderdompelen in een wereld van verleiding en onweerstaanbare charme. Laat je betoveren door de sensuele geur en omhul jezelf met een aura van verfijning en vrouwelijkheid.

37,50 €